Ønsker du å bli medlem i organisasjonen Grenseløs kjærlighet? Eller betale din kontigent?

Som medlem av Grenseløs kjærlighet er du med på å støtte vårt arbeid for å sikre rettighetene til personer som søker familiegjenforening til Norge. Gjennom medlemskapet vil du også kunne få individuell rådgivning på e-post dersom du ønsker det, samt tilgang til en lukket diskusjonsgruppe på Facebook som er forbeholdt medlemmer av organisasjonen. I tillegg har Grenseløs kjærlighet inngått en avtale med Advokatfirmaet Rogstad AS, som tilbyr alle medlemmer gratis saksvurdering, og deretter redusert timepris på 1.600 kr.

Medlemsavgiften er 250 kroner i året for enkeltperson og 300 kroner hvis du ønsker familiemedlemskap.
Barna kan også meldes inn dersom du som forelder ønsker det. Ingen medlemsliste vil publiseres offentlig.

Du kan også bruke Vipps. Vipps nummeret er # 529071 Husk å merk med MEDLEM + NAVN + E-POST ADDRESSE

Om du ikke har Paypal kan du betale på kontonummer: 1503 22 46505 og merke betalingen med «medlem + ditt navn»

Fornying av medlemskap

Medlemsavgiften må betales i løpet av hvert kalenderår for å fortsatt få tilgang til Grenseløs kjærlighets rådgivningstjeneste, lukkede Facebook-side og rabatterte priser hos advokat. Hvis du ikke har mottatt en påminnelse om betaling på e-post, kan man betale 250 kr for enkeltpersoner og 300 kr for familiemedlemskap til kontonummer: 1503 22 46505 og merk betalingen med «fornying av medlemskap + ditt navn». Vi oppdaterer jevnlig våre medlemskapslister.

Velkommen som medlem!

Når du melder deg inn samtykker du også til å motta informasjon fra oss på e-post. Du kan når som helst melde ifra dersom du ikke lenger ønsker å motta denne informasjonen; send e-post til medlem@grenseloskjaerlighet.no. Vi formidler ingen informasjon om deg til tredjepart, og du kan også når som helst melde deg ut og få dine opplysninger slettet fra medlemsregisteret vårt.

Kurs Pris  
Medlemsskap- single NOK250.00 nå. Velg
Familiemedlemsskap NOK300.00 nå. Velg