Ønsker du å bli medlem i organisasjonen Grenseløs kjærlighet? Eller betale din kontigent?

Som medlem av Grenseløs kjærlighet er du med på å støtte vårt arbeid for å sikre rettighetene til personer som søker familiegjenforening til Norge. Gjennom medlemskapet vil du også kunne få individuell rådgivning på e-post dersom du ønsker det, samt tilgang til en lukket diskusjonsgruppe på Facebook som er forbeholdt medlemmer av organisasjonen. I tillegg har Grenseløs kjærlighet inngått en avtale med Advokatfirmaet Rogstad AS, som tilbyr alle medlemmer gratis saksvurdering, og deretter redusert timepris på 1.600 kr.

Medlemsavgiften er 250 kroner i året for enkeltperson og 300 kroner hvis du ønsker familiemedlemskap (dette gjelder for deg og partner, husk å sende navn på begge).
Barna kan også meldes inn dersom du som forelder ønsker det. Ingen medlemsliste vil publiseres offentlig.

Du kan også bruke Vipps. Vipps nummeret er # 529071 Husk å merk med MEDLEM + NAVN + E-POST ADDRESSE

Om du ikke har Paypal kan du betale på kontonummer: 1503 22 46505 og merke betalingen med «medlem + ditt navn»

Fornying av medlemskap

Medlemsavgiften må betales i løpet av hvert kalenderår for å fortsatt få tilgang til Grenseløs kjærlighets rådgivningstjeneste, lukkede Facebook-side og rabatterte priser hos advokat. Hvis du ikke har mottatt en påminnelse om betaling på e-post, kan man betale 250 kr for enkeltpersoner og 300 kr for familiemedlemskap til kontonummer: 1503 22 46505 og merk betalingen med «fornying av medlemskap + ditt navn». Vi oppdaterer jevnlig våre medlemskapslister.

Velkommen som medlem!

Når du melder deg inn samtykker du også til å motta informasjon fra oss på e-post. Du kan når som helst melde ifra dersom du ikke lenger ønsker å motta denne informasjonen; send e-post til medlem@grenseloskjaerlighet.no. Vi formidler ingen informasjon om deg til tredjepart, og du kan også når som helst melde deg ut og få dine opplysninger slettet fra medlemsregisteret vårt.

Kurs Pris  
Medlemsskap- single NOK250.00 nå. Velg
Familiemedlemsskap NOK300.00 nå. Velg